Amanet -Cum functioneaza?

CAT PRIMESC PE BUNUL MEU? 

Pentru un contract de amanet se ofera un procent intre 65% si 75% din valoarea de vanzare a produsului, se tine cont de accesorii: cutie, casti, incarcator precum si de uzura produsului, automat si suma pe care o primiti va fi mai mare în funcție de acestea.

CAT VOI AVEA DE PLATIT? 

Amanet CashBox percepe un comision recalculabil.Acest lucru inseamna ca dumneavoastra veti platii un comision doar pe periaoda in care produsul a stat in agentie.

Valoare produsului amanetat se inmulteste cu 0.007 (Valoarea comisionului perceput este in valoare de 0.7%), acest procent se inmulteste cu numarul de zile cat a stat produsul in amanet.

  • Spre exemplu:
    • Un telefon amanetat cu suma de 200 RON care a stat 10 zile in amanet. 200*0.007*10= 14 RON . Adica dumneavoastra veti platii un comision de 14 lei pentru produsul amanetat.
    • Un televizor amanetat cu suma de 500 RON va avea un comision de  3,5 RON / ZI adica un comision de 105 RON dupa 30 zile ( o luna ).

POT SA VAND PRODUSELE CATRE AMANET?

Raspunsul este DA ! La vanzare oferim un procent de 70%-80% din valoarea produsului.

Puteti face acest lucru, puteti sa vindeti produsele pe care nu le mai folositi fara a avea griji precum cautarea clientului, intarzierea platii, pierderea timpul cu pregatirea produsului, postarea anunturilor si intalnirea cu potentialii clienti. Castigati cel mai important lucru si anume timpul. Puteti vinde o gama larga de produse intr-un timp foarte scurt cu plata pe loc. Astfel va puteti bucura de timpul dumneavoastra pretios cu banii primiti!

CE SE INTAMPA DACA NU POT PLATI LA TIMP?

Dupa expirarea contractului Amanet CashBox va ofera 5 zile de gratie in care puteti sa ridicati produsul sau sa prelungiti perioada contractuala. (In aceste zile se aplica un comision normal, fara penalizari).

Suntem atenti la nevoile clientilor nostrii, de aceea intelegem ca exista si cazuri speciale. In cazul in care nici in cele 5 zile de gratie nu puteti ridica / prelungi produsul, ne puteti contacta telefonic inainte de expirarea contractului iar unul dintre colegii nostrii va media cazul.

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.